Kompott på pumpa och aprikos
20 min
Buffé
Frysbar
•

Ljuvlig och söt kompott som är fantastisk till ost, men passar även som tillbehör vid många andra tillfällen. Gör gärna dubbel sats, den håller i kylen minst tio dagar.
Ingredienser
Skalad pumpa, t ex butternut
|
100 g |
---|---|
Torkade aprikoser
|
50 g |
Vitt vin
|
½ dl |
Vatten
|
2 dl |
Strösocker
|
½ dl |
Lagerblad
|
1 |
Kanelstång
|
1 |
Kardemummakärnor
|
5 |
Citron
|
rivet skal av 1 |
Gör så här
Servera till Castello® White och Castello® Danablue
Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör
Energi:
85 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 1 g |
Kolhydrater: | 18 g |
Fett: | 1 g |

