Krämig laxlasagne med spenat

Huvudrätt Middag
Frysbar
Krämig laxlasagne med spenat

Laxlasagne är ovanligt enkel att tillaga med färdiga smaksatta såser. Resultatet blir en härligt krämig laxlasagne under ett täcke av riven mozzarella.

Ingredienser

Laxfilé
500 g
4 dl
1 dl
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
4 dl
Lasagneplattor
12
Babyspenat
60 g
1 dl

Gör så här

  • Sätt ugnen på 175° eller 160° varmluft.
  • Skär laxen i ca 1 cm tjocka skivor. Rör ihop crème fraiche och mjölk. Varva pastasås, lax, lasagneplattor och spenat i en smord ugnssäker form, ca 20x30 cm.
  • Börja och avsluta med crème fraiche. Strö över osten och grädda lasagnen i mitten av ugnen ca 30 min.
Klart!

Näringsvärden, per portion

Energi:

665 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 37 g
Kolhydrater: 47 g
Fett: 37 g
https://www.arla.se/recept/kramig-laxlasagne-med-spenat/