Krustader med syrlig laxröra och getostkräm med parmaskinka och hjortron
30 min
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Bjud på två sorters krustader innan middagen. Den syrliga laxröran toppas med rom. Den salta och krämiga getosten får sällskap av lufttorkad skinka och hjortron.
Ingredienser
Krustader
|
30 |
---|
Getostkräm:
Falbygdens® Getost
|
100 g |
---|---|
1 dl | |
Parmaskinka
|
1 skiva |
Hjortronsylt
|
1 msk |
Färsk timjan
|
1 kvist |
Syrlig laxröra:
1 dl | |
Hackad färsk dill
|
1 msk |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Varmrökt lax
|
100 g |
Salt
|
2 krm |
Löjrom eller röd stenbitsrom
|
1 msk |
Finskuren färsk gräslök
|
1 tsk |
Finhackad rödlök
|
1 msk |
Gör så här
Getostkräm:
Syrlig laxröra:
Näringsvärden, per st
Energi:
50 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 2 g |
Kolhydrater: | 4 g |
Fett: | 2 g |

