Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Kyckling med kall dillsås
Kyckling med kall dillsås
30 min
Buffé
Huvudrätt
•
Se kommentarer
En praktisk och god buffèkyckling som kan förberedas dagen före.
Andra liknande recept
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(135)
45 min
Kycklinglår i ugn
(169)
Budget
60+ min
Kycklingpaj
(2007)
45 min
Kycklingfärsbiffar
(37)
Kycklingpasta med spenat och parmesan
(642)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225°.
Bryn kycklingfiléerna i omgångar på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg dem i en långpanna. Stek i mitten av ugnen 10-12 min.
Låt kycklingen kallna.
Rör ihop såsen. Hit kan man förbereda.
Skär kycklingen i skivor och lägg ut dem på ett stort fat. Salta och peppra.
Ringla hälften av såsen över kycklingen och servera resten till. Strö över dill och garnera med citron.
Klart!
Ingredienser
Kycklingbröstfilé
900 g
Svenskt Smör från Arla®
Salt
½ tsk
Svartpeppar
2 krm
Sås:
Arla Köket® Crème fraiche
4 dl
Citron
rivet skal och pressad saft av ½
Flytande honung
1 msk
Färsk dill
½ dl
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Garnering:
Färsk dill och citron
Andra liknande recept
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(135)
45 min
Kycklinglår i ugn
(169)
Budget
60+ min
Kycklingpaj
(2007)
45 min
Kycklingfärsbiffar
(37)
Kycklingpasta med spenat och parmesan
(642)
10 min
Currysås
(113)
25 min
Pad thai
(304)
60+ min
Kycklingklubbor i ugn
(70)
20 min
Enkel kycklinggryta
(435)
45 min
Butter chicken
(93)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum