Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Kycklinglårfilé är mörare och saftigare än bröstfilén och går dessutom snabbare att laga. Här får den sällskap av en krämig gräddsås med franska fläktar från dijonsenap.
Ingredienser
Kycklinglårfilé
|
450 g |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
1 msk | |
2½ dl | |
Dijonsenap
|
2 tsk |
Kycklingfond
|
2 tsk |
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
Ris
|
3 dl |
---|---|
Blandad grönsallad
|
65 g |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
650 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 31 g |
Kolhydrater: | 64 g |
Fett: | 30 g |

