Kycklingkebab
45 min
Brunch
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Kycklingkebab med de rätta smakerna. Libabröd fylls med kryddstekt kyckling, klassisk kebabsås, vitost och krispiga grönsaker. Bara att rulla ihop och njuta av välsmakande kycklingkebab.
Ingredienser
Kebabsås:
2 dl | |
Majonnäs
|
1 dl |
Sambal oelek
|
1 msk |
Finriven vitlöksklyfta
|
½ |
Kolsyrad apelsindryck t ex Fanta
|
½ dl |
Kebabkrydda
|
2 tsk |
Cayennepeppar
|
1 krm |
Salt och svartpeppar
|
Kycklingkebab:
Kycklinglårfilé
|
500 g |
---|---|
Finriven vitlöksklyfta
|
1 |
Kebabkrydda
|
2 msk |
Sambal oelek
|
1 msk |
Tillbehör:
Gurka
|
1 |
---|---|
Rödlök
|
½ |
Tomater
|
2 |
Isbergssallad
|
1 huvud |
Pitabröd, gärna libabröd
|
4 |
Feferoni
|
4 |
Gör så här
Kebabsås:
Kycklingkebab:
Tillbehör:
Näringsvärden, per port
Energi:
608 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 4 g |
Protein: | 35,6 g |
Kolhydrater: | 49,5 g |
Fett: | 29,7 g |

