Lammfärsbiffar
45 min
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Saftiga lammfärsbiffar med örtmarinerad vitost, chili och mynta är både enkelt och gott och passar lika bra till festen som till vardagsmiddagen. Servera med ditt favorittillbehör!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Lammfärs
|
500 g |
---|---|
1 burk | |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Färsk mynta, hackad
|
½ kruka |
Färsk rosmarin, hackad eller 1 tsk torkad
|
1 kvist |
Chili flakes
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
1 dl | |
Ägg
|
1 |
Gör så här
Lammfärsspett:
Myntan kan bytas mot persilja.
Näringsvärden, per portion utan tillbehör
Energi:
745 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 36 g |
Kolhydrater: | 42 g |
Fett: | 47 g |

