Lammfärsbullar med färskostkräm
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Saftiga lammfärsbullar med mycket smak och en spännande touch av indisk kryddning. Lammfärsen kan bytas ut mot viltfärs.
Ingredienser
Lammfärs
|
500 g |
---|---|
Gul lök
|
½ |
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
Kokt potatis, riven
|
1 |
1 dl | |
Paprikapulver
|
1 tsk |
Garam masala
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Färskostkräm:
150 g | |
1 dl |
Rostade rotfrukter:
Blandade rotfrukter, tex morot, kålrot och palsternacka
|
750 g |
---|---|
2 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
520 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 30 g |
Kolhydrater: | 24 g |
Fett: | 32 g |

