Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Lime- och rosépepparrub
Lime- och rosépepparrub
10 min
•
Se kommentarer
Klappa gärna in ruben minst 30 min i förväg om du grillar fisk. Limen och saltet gör att fisken blir lätt rimmad och håller bättre ihop på grillen.
Andra liknande recept
1 tim
Grillad fläskkarré med mangosallad
(128)
10 min
Anchorub
(2)
10 min
Citron- och fänkålsrub
(5)
40 min
Grillad fläskkarré med gurkyoghurt och silverlök
(4)
Budget
30 min
Grillad spetskål
(8)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Mortla rosépepparn och blanda med övriga ingredienser.
Klappa in drygt 2 tsk rub på varje portionsbit.
Klart!
Tips:
Använd gärna ekologisk lime. Den är obesprutad och därför bra när man använder skalet.
Ingredienser
Rosépeppar
2 msk
Lime
rivet skal av 2
Torkad salvia
3 msk
Salt
1 tsk
Andra liknande recept
1 tim
Grillad fläskkarré med mangosallad
(128)
10 min
Anchorub
(2)
10 min
Citron- och fänkålsrub
(5)
40 min
Grillad fläskkarré med gurkyoghurt och silverlök
(4)
Budget
30 min
Grillad spetskål
(8)
Budget
1 tim
Grillspett
(2)
60+ min
Lågtempererad rostbiff med tomater
(111)
45 min
Grillad lax
(7)
Dubbelmarinerad fläskfilé
(12)
Budget
60+ min
Hamburgerbröd brioche
(27)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum