Mandelbiskvier

40 min Efterrätt Fika
Frysbar
Mandelbiskvier

Mandelbiskvier gör du lätt själv och de passar perfekt till glass, fruktsoppa, kräm eller som tilltugg till kaffet.

Ingredienser

Mandel
100 g
Strösocker
1½ dl
Äggvita
1

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200° eller 180° varmluft.
  • Mal eller mixa mandeln till ett fint mjöl. Blanda med socker och äggvita till en smidig smet.
  • Spritsa eller klicka ut smeten i små toppar på en plåt med bakplåtspapper.
  • Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min.
Klart!

Gör gärna Rabarbersemifreddo med dina egna Mandelbiskvier

Näringsvärden, per st

Energi:

10 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 1 g
Kolhydrater: 2 g
Fett: 1 g
https://www.arla.se/recept/mandelbiskvier/