Mannagrynsgröt
Brunch
Dessert
Efterrätt
Frukost
Mellanmål
•
&format=webp)
Len och krämig mannagrynsgröt som vi toppat med en massa godsaker för att verkligen sätta guldkant på frukosten. Självklart kan du välja att bara servera din mannagrynsgröt med mjölk och kanel, men med alla toppings blir det något alldeles extra!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
4½ dl | |
Strösocker
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Mannagryn
|
4 msk |
Till servering:
Blandade färska bär eller hallonsylt (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 dl | |
Pistagenötter
|
100 g |
Lönnsirap (ca. 50 g)
|
|
Kokoschips och hallonpulver
|
Gör så här
Variera med frukter efter säsong.
Näringsvärden, per port
Energi:
718 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 6,2 g |
Protein: | 21,9 g |
Kolhydrater: | 42,4 g |
Fett: | 51,6 g |

