Marängkrans med vit chokladkräm
3 tim 30 min
Dessert
Efterrätt
•
&format=webp)
En vacker dessert med frasig maräng och len yoghurtkräm. Marängen kan du grädda i förväg och dekorera när det är dags att servera.
Ingredienser
Marängbotten:
Äggvitor
|
3 |
---|---|
Strösocker
|
2½ dl |
Vit chokladkräm
Vit choklad
|
100 g |
---|---|
1½ dl | |
2 dl |
Servering:
Hallon
|
1 dl |
---|---|
Granatäppelkärnor
|
½ dl |
Vinbär
|
ev ½ dl |
Gör så här
Marängkrans:
Vit chokladkräm:
Montering:
Näringsvärden, per port
Energi:
235 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 28 g |
Fett: | 12 g |

