Marinerad fläskkarré
Middag
•
&format=webp)
Marinerad fläskkarré med krispig glasnudelsallad och sojamajonnäs är ett måste till sommarens grillkvällar. Det funkar lika fint att steka fläkkarrén i en grillpanna. Tips är att låta fläskkarrén marineras under natten för ett extra mört kött.
Nytt
Ingredienser
Fläskkarré
|
1 kg |
---|
Marinad:
3 msk | |
Japansk soja
|
½ dl |
Honung
|
2 msk |
Riven färsk ingefära
|
2 msk |
Riven vitlöksklyftor
|
2 |
Finhackad färsk röd chili
|
1 |
Salt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Glasnudelsallad:
Glasnudlar
|
200 g |
---|---|
Röd paprika
|
1 |
Salladslök
|
1 knippe |
Sockerärter
|
150 g |
Färsk mynta
|
1 kruka |
Färsk koriander
|
1 kruka |
Sojamajonnäs
2 dl | |
Majonnäs
|
1 dl |
Soja
|
1 msk |
Gör så här
Glasnudelsallad:

