Melonsallad med ingefärssås

Melonsallad med ingefärssås

30 min Mellanmål Efterrätt
Här får två sorters melon spännande smak av ingefära och rosmarin.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/melonsallad-med-ingefarssas/

Gör så här

  • Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min.
  • Skala, kärna ur och skär melonerna i bitar. Lägg upp i dessertskålar och servera med såsen.
Klart!
Energi:

145 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 17 g
Fett: 6 g

Ingredienser

Honungsmelon
400 g
Cantaloupemelon
400 g
Sås:
2 dl
Riven färsk ingefära
1 msk
Hackad färsk rosmarin
½ tsk
Salt
1 krm
Strösocker
2 krm