Minipajer
1 tim
Brunch
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
•
&format=webp)
Dessa små pajer är som minivarianter av en klassisk Quiche Lorraine. En fransk paj som innehåller lagrad ost och skinka. Dessa minipajer är perfekta att ta med ut på picknick!

Carolina Soudah
Receptkreatör

Ingredienser
Pajdeg:
125 g | |
Vetemjöl
|
3 dl |
Salt
|
1 krm |
Kallt vatten
|
1- 2 msk |
Fyllning:
1½ dl | |
1½ dl | |
Ägg
|
3 |
Cayennepeppar
|
1 krm |
Salt
|
½ tsk |
Rökt skinka
|
150 g |
150 g |
Gör så här
Pajdeg:
Fyllning:
Variera genom att byta ut skinkan mot smörstekt purjolök.
Näringsvärden, per port
Energi:
565 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 20 g |
Kolhydrater: | 24 g |
Fett: | 43 g |

