Minitacos med fruktsallad och cottage cheese

30 min Efterrätt Mellanmål
Minitacos med fruktsallad och cottage cheese

Fyll små tortillas med en härlig fruktsallad. Ta de frukter du har hemma och toppa med KESO® Cottage cheese ananas och passion. Servera som efterrätt eller lyxigt mellis.

Ingredienser

500 g
Kiwi
2
Mango
1
Vindruvor, röda eller blå
100 g
Granatäppelkärnor
4 msk
Lime, finrivet skal och saft
1
Myntablad
10
Små tortillabröd
8
Rostade kokoschips
1 dl

Gör så här

  • Skala och tärna kiwi och mango. Halvera vindruvor. Blanda frukten i en skål. Tillsätt granatäppelkärnor, limeskal, limesaft och mynta.
  • Grilla tortillabröden hastigt i en grillpanna. Fyll bröden med fruktsallad, cottage cheese och kokos.
Klart!

Byt till den frukt du önskar och som är i säsong.

Näringsvärden, per port

Energi:

395 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 21 g
Kolhydrater: 54 g
Fett: 10 g
https://www.arla.se/recept/minitacos-med-fruktsallad-och-cottage-cheese/