Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Mint condition
Mint condition
10 min
•
Se kommentarer
En liten stark espresso, täckt med ett gyllenbrunt skum. Myntans smak harmonierar fint med den torkade frukten som döljer sig på botten.
Andra liknande recept
60+ min
Flädersaft
(38)
30 min
Rabarbersaft
(233)
Islatte
(383)
Budget
45 min
Lemonad
(48)
1 tim
Rabarberlemonad
(16)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Hacka fikonen. Lägg fikon, mynta och socker i ett brett glas.
Häll espresson i glaset. Blanda och mosa ingredienserna lite.
Värm mjölken försiktigt i en kastrull till ca 65º och vispa till ett mjukt skum. Häll mjölken i glaset.
Garnera evmed ett färskt myntablad.
Klart!
Ingredienser
Torkade fikon
2
Torkad mynta
½ tsk
Rårörsocker
1 tsk
Espresso
3 cl
Arla Latte Art® Eko 2,6%
3 dl
Andra liknande recept
60+ min
Flädersaft
(38)
30 min
Rabarbersaft
(233)
Islatte
(383)
Budget
45 min
Lemonad
(48)
1 tim
Rabarberlemonad
(16)
Smoothie med hallon
(431)
Budget
10 min
Mango lassi
(11)
Budget
30 min
Boba tea
(116)
Vinbärssaft
(256)
10 min
Milkshake med hallon
(169)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum