Nachos i ugn
40 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Nachos i ugn är ett smarrigt sätt att avnjuta tacos på. Tortillachips i botten, på med tacofärs och ost. Gratinera tills osten smält. Toppa sedan nachosplåten med dina tacosfavoriter. Vi toppar med sval gräddfil, tomatsalsa, rödlök, jalapeños och färsk koriander.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Nötfärs
|
500 g |
---|---|
2 msk | |
Taco kryddmix
|
1 påse |
Vatten
|
1 dl |
Nachochips
|
ca 180 g |
150 g |
Till servering:
Rödlök
|
1 |
---|---|
Färsk grön jalapeño
|
1 |
3 dl | |
Tomatsalsa
|
1 burk |
Färsk koriander
|
1 kruka |
Lime
|
1 |
Inkluderad
Gör så här
Serveringsförslag:
Näringsvärden, per portion exkl. nachos
Energi:
916 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 48 g |
Kolhydrater: | 69 g |
Fett: | 50 g |

