Nubbesallad
30 min
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Härlig, salt nubbesallad gör sig riktig bra på en bit smörstekt kavring eller på knäckebröd. Nubbesallad har blivit en riktig sommarklassiker som de flesta tycker om. Håller sig upp till 4 dagar i kylen, så gör gärna en dubbel sats när du ändå är i farten.
Ingredienser
Färskpotatis
|
300 g |
---|---|
Ägg
|
2 |
Matjessillfiléer
|
1 burk à 200 g |
Liten rödlök
|
1 |
Färsk gräslök
|
1 knippe |
Färsk dill
|
1 knippe |
2 dl | |
Salt och svartpeppar
|
Till servering:
Kavring eller knäckebröd
|
8 skivor |
---|---|
Gör så här
Näringsvärden, per port exkl. tillbehör
Energi:
255 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 11 g |
Kolhydrater: | 17 g |
Fett: | 16 g |

