Nudelwok
30 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Denna nudelwok innehåller massa spänstiga grönsaker, kyckling och cashewnötter. Woken blir härligt krämig med en woksås gjord på hoisinsås, sesamolja, soja, lime och grädde. Servera nudelwoken när den är alldeles nylagad. Toppa med färsk koriander och njut!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Äggnudlar
|
250 g |
---|---|
Kycklinglårfilé
|
450 g |
Broccoli
|
250 g |
Salladslök
|
1 knippe |
Böngroddar
|
180 g |
Sojabönor
|
200 g |
Rapsolja, till stekning
|
3 msk |
Nudelsås:
Färsk röd chili
|
1 |
---|---|
Färsk ingefära
|
25 g |
Vitlöksklyftor
|
2 |
1 dl | |
Hoisinsås
|
1 dl |
Japansk soja
|
½ dl |
Sesamolja
|
2 msk |
Lime, finrivet skal och pressad saft
|
1 |
Till servering:
Färsk koriander
|
1 kruka |
---|---|
Grovhackade cashewnötter
|
50 g |
Gör så här

