Öppen lasagne
40 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
I denna vegetariska lasagne samsas het KESO® Cottage cheese, pesto och tomatsås mellan färska lasagneplattor och toppas med smulad vitost, färsk basilika och krispiga pumpafrön. En snabb och modern variant av den klassiska italienska favoriten!

Ingredienser
Zucchini
|
1 |
---|---|
Tomatsås arabiata
|
400 g |
Färska lasagneplattor
|
300 g |
Pesto
|
1 dl |
250 g | |
1 dl | |
100 g | |
Pumpakärnor
|
1 dl |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Flingsalt
|
|
Nymalen svartpeppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion
Energi:
532 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 30 g |
Kolhydrater: | 48 g |
Fett: | 36 g |

