Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Örtgriljering till påskskinka
Örtgriljering till påskskinka
30 min
•
Se kommentarer
En härligt örtig griljering som passar oavsett om du vill ha din påskskinka kokt eller ugnsbakad. Det går utmärkt att byta ut skinkan till kassler.
Andra liknande recept
45 min
Sockerkaka
(6394)
20 min
Gräddsås till köttbullar
(289)
Budget
1 tim
Västerbottenpaj
(2090)
60+ min
Maränger
(1604)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(30)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Blanda eller mixa samman örter, senap, äggula och honung.
Sätt ugnen på 225°.
Ta bort ev svål på skinkan eller nät på kasslern. Bred ut griljeringen på köttet och strö över ströbrödet.
Griljera i mitten av ugnen 10-15 min.
Räcker till ca 1 kg kokt eller ugnsbakad rimmad skinka eller 1 kg kassler.
Klart!
Ingredienser
Hackade färska blandade örter, t ex mejram och oregano
1 dl
Grov söt senap
3 msk
Äggula
1
Honung
1 msk
Ströbröd
1½ msk
Andra liknande recept
45 min
Sockerkaka
(6394)
20 min
Gräddsås till köttbullar
(289)
Budget
1 tim
Västerbottenpaj
(2090)
60+ min
Maränger
(1604)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(30)
45 min
Köttbullar
(2012)
Budget
Klassisk gubbröra
(65)
Budget
60+ min
Kycklingpaj
(2020)
60+ min
Piroger
(79)
Budget
60+ min
Glass utan glassmaskin
(88)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum