Det är gott att lägga ner ugnsrostade tomater i din ossobuco! Värm ugnen till 225°. Halvera 2 tomater, strö över lite salt och socker. Rosta mitt i ugnen ca 30 min.
297 kcal
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 17 g |
Fett: | 9 g |
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
3 |
Rotselleri
|
100 g |
Morot
|
1 |
2 msk | |
Tomatpuré
|
3 msk |
Konserverade körsbärstomater
|
1 burk |
Vitt vin
|
2 dl |
Vatten
|
2 dl |
Kalvfond
|
3 msk |
Färsk rosmarin
|
2 msk |
Skivor av kalvlägg eller lammlägg
|
1 kg |
Vetemjöl
|
2 msk |
Salt och svartpeppar
|
Citron
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
Färsk persilja
|
1 kruka |
Flingsalt
|