Oxfilé i ugn
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
När du tillagar din oxfilé i ugn blir köttet oemotståndligt saftigt. Vi öser köttet med ört- och vitlökssmör för extra mycket smak. Låt köttet vila en stund innan den skärs upp för allra bästa resultat.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Oxfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
¾ tsk |
Nymalen svartpeppar
|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Matolja
|
2 msk |
50 g | |
Färsk timjan
|
½ knippe |
Cocktailtomater
|
250 g |
Gör så här
Näringsvärden, per portion
Energi:
244 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 32 g |
Kolhydrater: | 2 g |
Fett: | 12 g |

