Oxfilépasta
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
En lyxig oxfilépasta är perfekt till fredagens extra goda middag eller när du vill bjuda gästerna på något riktigt gott. Pastan vänds ner i en krämig sås med kantareller, dijonsenap och färska örter. På med nystekt oxfilé och rikligt med färskriven parmesan. Servera direkt!
Ingredienser
Pasta
|
400 g |
---|---|
Oxfilé
|
300 g |
Trattkantareller
|
150 g |
Schalottenlök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
3 |
50 g | |
Salt och svartpeppar
|
|
3 dl | |
1 dl | |
Oxfond
|
1 msk |
Japansk soja
|
1 msk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Färsk gräslök och persilja, hackade
|
|
---|---|
Parmesanost, nyriven
|
2 dl |
Gör så här
Såsen kan göras klar i förväg.
Näringsvärden, per port
Energi:
953 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 40 g |
Kolhydrater: | 79 g |
Fett: | 51 g |

