Pannbiff i ugn
35 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
Klassiska pannbiffar med gräddig löksås slänger du snabbt och smidigt ihop när allt får tillagas i ugnen. Servera med nykokt potatis, rårörda lingon och saltgurka. En riktigt god och mättande husmansrätt!
Ingredienser
Pannbiffar:
Ströbröd
|
½ dl |
---|---|
1 dl | |
Ägg
|
1 |
Dijonsenap
|
1 msk |
Blandfärs
|
500 g |
Salt
|
1 tsk |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
Löksås:
Gula lökar
|
2 |
---|---|
2 dl | |
2 dl | |
Oxfond
|
½ dl |
Japansk soja
|
3 msk |
Svartvinbärsgelé
|
1 msk |
Sherryvinäger
|
1 msk |
Salt och svartpeppar
|
Tillbehör:
Potatis
|
900 g |
---|---|
Saltgurkor
|
4 |
Rårörda lingon
|
2 dl |
Gör så här
Pannbiffar:

