Parisare
30 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
En matig macka som tillsammans med rödbetor, blandad sallad och lite ketchup blir till en hel middag. Välj färs av naturbeteskött som fått gå ute och beta fritt.
Ingredienser
Nötfärs
|
500 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Lantbröd
|
4 skivor |
3 msk |
Till servering:
Stekta ägg
|
4 |
---|---|
Inlagda rödbetor
|
|
Blandad grönsallad
|
|
Ev tomatketchup
|
Gör så här
Detta recept kommer från boken "Göra gott : kokbok för unga miljöhjältar" (2020) av Malin Landqvist, Victoria Voss, Johan Rockström
Näringsvärden
Energi:
535 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 38 g |
Kolhydrater: | 30 g |
Fett: | 29 g |

