Parmalindad kyckling med brynt salviasmör
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Parmalindad kycklingfilé med salvia och färskost - härliga italienska smaker! Servera gärna kycklingpaketen med klyftpotatis eller pasta.
Ingredienser
Kycklingbröstfilé
|
600 g |
---|---|
Parmaskinka
|
8 skivor |
Färsk salvia
|
1 kruka |
150 g | |
Pesto
|
1½ msk |
Färsk haricots verts
|
200 g |
75 g |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl klyftpotatis
Energi:
695 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 49 g |
Kolhydrater: | 45 g |
Fett: | 34 g |
Video
Brynt smör – så gör du
Gör ett perfekt brynt smör tillsammans med stjärnkocken Andreas Hedlund. Ett gott brynt smör har en karamelliserad och nötig smak som förhöjer nästan all mat och smakar magiskt ihop med allt från torsk, till glass och sockerkaka.

