Pasta aglio e olio
                                
                                     20 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Pasta aglio e olio är en mycket enkel, men samtidigt smakrik pastarätt. Den innehåller vitlök, chili, olivolja, bladpersilja och ost. God mat för en billig peng! Servera pastan i samma stund som den är klar. Kom ihåg att det är gästerna som ska vänta på pastan och inte tvärtom!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Spaghetti, gärna fullkorn
                                            
                                     | 360 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 6 | 
| 
                                            
                                                Olivolja
                                            
                                     | ¾ dl | 
| 
                                            
                                                Chili flakes
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Bladpersilja
                                            
                                     | 25 g | 
| 
                                            
                                                Salt och svartpeppar
                                            
                                     | |
| 100 g | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
579 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g | 
| Protein: | 12,1 % | 17,2 g | 
| Fett: | 41 % | 26,8 g | 
| Kolhydrater: | 46,9 % | 66,9 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    