Pasta med aubergine och oliver

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag Varmrätt
Pasta med aubergine och oliver

Pasta med ljuvliga grönsaker - nyttigt, enkelt och gott. Vackert och färgglatt att bjuda på och pastan blir extra god med riven, smakrik ost på toppen.

Ingredienser

Gul paprika
1
Aubergine ca 250 g
1
Purjolök
1
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
1 msk
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
4 dl
Svarta oliver
1 dl
100 g
Pasta
300 g

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Kärna ur paprikan. Skär paprika och aubergine i små tärningar. Strimla purjolöken.
  • Fräs grönsakerna i smör-&rapsolja i en panna. Blanda i sås och oliver. Koka 2-3 min.
  • Riv osten. Servera pastan med sås och ost.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

245 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 9 g
Kolhydrater: 15 g
Fett: 15 g
https://www.arla.se/recept/pasta-med-aubergine-och-oliver/