Pasta med fänkål och lax

15 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Pasta med fänkål och lax

Krämig pasta med god smakkombination av lax och fänkål. Som extra smakhöjare strös riven ost över pastan före servering.

Ingredienser

Pasta penne
250 g
Laxfilé
400 g
Fänkål
400 g
4 dl
2 dl

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Strimla lax och fänkål. Fräs det i smör-&rapsolja 2–3 min.
  • Koka upp crème fraiche och blanda med pastan. Rör ner lax och fänkål.
  • Strö över osten och servera genast.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

670 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 37 g
Kolhydrater: 56 g
Fett: 32 g
https://www.arla.se/recept/pasta-med-fankal-och-lax/