Pasta med svampsås
                                
                                     15 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  15 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Kvällsmat
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Snabb och enkel pasta med härligt krämig svampsås är perfekt till vardags. Servera gärna med hyvlad, smakrik ost och ruccola på toppen.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Pasta, gärna fullkorn
                                            
                                     | 300 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Svamp t ex skogschampinjoner
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Rucola
                                            
                                     | 80 g | 
| 100 g | |
| 
                                            
                                                Salt och peppar
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Svecian kan även bytas ut mot parmesan.
Näringsvärden, per port
Energi:
450 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,5 g | 
| Protein: | 18,4 % | 20,4 g | 
| Fett: | 27,9 % | 14,2 g | 
| Kolhydrater: | 53,7 % | 59,4 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    