Pasta pomodoro med basilika och vitost
30 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Denna tomatsås är oemotståndligt god. Med minimal insats får du maximal smak. Pastan blir godast om den får koka med i såsen de sista minuterna, så koka den al dente.
Ingredienser
Pasta linguine
|
300 g |
---|---|
Konserverade hela tomater
|
1 burk |
Vitlöksklyftor
|
3 |
Olivolja
|
3 msk |
Chili flakes
|
1 tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
1 förp | |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Rostade pinjenötter
|
50 g |
Ev oliver
|
Gör så här
Näringsvärden
Energi:
510 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 18 g |
Kolhydrater: | 61 g |
Fett: | 20 g |

