Potatissallad med rökt fisk

30 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Potatissallad med rökt fisk

Bjud på potatissallad med rökt fisk till middag! Variera med lax, böckling eller sik.

Ingredienser

Färskpotatis
500 g
Färsk lök
1
Rädisor
1 knippe
Skinn- och benfri varmrökt lax eller annan fisk
300 g
Blandad grönsallad
1 liter
Rapsolja
2 msk

Sås:

Gravlaxsås
½ dl
2 dl
Hackad färsk dill
2 msk

Gör så här

  • Tvätta och koka potatisen. Låt den svalna och dela den i mindre bitar.
  • Skiva lök och rädisor. Dela fisken i bitar.
  • Blanda potatis, lök, rädisor, sallad och fisk. Ringla över rapsoljan.
  • Rör ihop gravlaxsås, yoghurt och dill.
  • Servera såsen till salladen.
Klart!
https://www.arla.se/recept/potatissallad-med-rokt-fisk/