Proteinbröd
1 tim 10 min
Frukost
Mellanmål
Frysbar
•

Ett lättlagat bröd bakat på KESO® Cottage cheese, havremjöl, bikarbonat och ägg. Vi har smaksatt detta proteinbröd med torkad fänkål och kummin. När brödet är klart lyfter du ut det ur brödformen och låter det svalna på galler. Toppa proteinbrödet med dina favoriter! Om det blir bröd över är det bästa att skiva upp och frysa in!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Ägg
|
3 |
---|---|
Havremjöl
|
7 dl |
Bikarbonat
|
2 tsk |
Fänkålsfrön, mortlad
|
½ tsk |
Hel kummin, mortlad
|
½ tsk |
Salt
|
½ tsk |
500 g |
Garnering:
Solroskärnor
|
1 dl |
---|---|
Flingsalt
|
1 tsk |
Gör så här
Näringsvärden, per 100 g
Energi:
222 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 3,3 g |
Protein: | 12 g |
Kolhydrater: | 24,9 g |
Fett: | 8,2 g |

