Pumpabröd med färskoströra
2 tim
Buffé
Frukost
Frysbar
•
&format=webp)
Bröd bakat med pumpapuré blir både saftigt och gott. Dessutom får det en vacker färg. Bröa gärna bakformen med pumpafrön för ett extra vackert bröd. Servera brödet nybakat med färskoströra. Gott både till soppa, som frukost och på buffén.
Ingredienser
Skalad butternutpumpa
|
300 g |
---|---|
Jäst
|
25 g |
125 g | |
Vetemjöl med fullkorn
|
ca 7 dl |
Pumpakärnor
|
1 dl |
25 g | |
Salt
|
1 tsk |
Färskoströra:
125 g | |
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
Citron, finrivet skal
|
½ |
Flingsalt
|
1 tsk |
Gör så här
Näringsvärden, per Ett bröd exkl. tillbehör
Energi:
1136 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 42 g |
Kolhydrater: | 155 g |
Fett: | 37 g |

