Quinoasallad med ost och torkade tranbär

Quinoasallad med ost och torkade tranbär

20 min Huvudrätt
Matig sallad med en härlig smakkombination av torkade tranbär och ost.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/quinoasallad-med-ost-och-torkade-tranbar/

Gör så här

  • Tillaga quinoa enligt anvisning på förpackningen.
  • Koka sparrisbroccolin i saltat vatten tills de känns mjuka, ca 5 min. Häll av och låt svalna något. Dela varje sparrisbroccoli i tre delar.
  • Blanda sallad, quinoa, tranbär, sparrisbroccoli och lägg upp på ett stort fat.
  • Skär eller nyp bitar av osten och fördela över salladen. Rör ihop ingredienserna till dressingen och ringa över salladen.
  • Toppa med några extra torkade tranbär.
Klart!
Energi:

485 kcal

Protein: 16 g
Kolhydrater: 50 g
Fett: 24 g

Ingredienser

Vit quinoa
3 dl
Castello® White
150 g
Sparrisbroccoli
250 g
Torkade tranbär
1 dl
Dressing:
Äppelcidervinäger
2 msk
Olivolja
2 msk
Hackad färsk oregano
2 msk