Raggmunk i ugn
1 tim
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Att tillaga raggmunk i ugn är lekande lätt! Du slipper stekos, men får ändå en fin yta på din raggmunk. Självklart äts denna klassiker med stekt fläsk och rårörda lingon. Och raggmunken sköljs allra bäst ner med iskall mjölk – mums!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Vetemjöl
|
3 dl |
---|---|
5 dl | |
Ägg
|
1 |
Potatis, fast sort
|
900 g |
Salt
|
1 tsk |
Nymalen svartpeppar
|
|
Rimmat sidfläsk
|
4 skivor |
Rårörda lingon:
Frysta lingon, tinade
|
225 g |
---|---|
Strösocker
|
1 dl |
Till servering:
500 g |
Inkluderad
Gör så här
Serveringsförslag:

