Råraka med kantareller
40 min
Förrätt
Huvudrätt
Middag
•

Krispig råraka är aldrig fel att bjuda på. Denna råraka är toppad med KESO® Cottage cheese smaksatt med lök, smörstekta kantareller, forellrom och örter. En fröjd att servera till sensommarens alla kalas!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Potatis
|
900 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
50 g | |
Kantareller
|
200 g |
---|---|
25 g | |
Salt och svartpeppar
|
Till servering:
250 g | |
Forellrom
|
50 g |
Dillvippor
|
|
Fint skuren färsk gräslök
|
4 msk |
Ätbara blommor
|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
480 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 6,4 g |
Protein: | 15,5 g |
Kolhydrater: | 40 g |
Fett: | 28,8 g |

