Rårakor
Förrätt
Huvudrätt
Mellanmål
•
&format=webp)
Krispiga rårakor kan toppas med flera olika godsaker. Om det är vardagsmiddag med bacon och lingon, till festligare tillfällen med krämig smetana, räkor och forellrom. Eller varför inte en smakrik vegetarisk råraka med ädelost, svamp och nötter. Stek dina rårakor i rikligt med smör.
Ingredienser
ca 100 g | |
Potatis
|
1 kg |
Salt
|
1 tsk |
Till servering:
2 dl | |
Skalade räkor
|
100 g |
Schalottenlök, finhackad
|
1 |
Smörgåskrasse
|
|
Citron, i klyftor
|
1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
610 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 12 g |
Kolhydrater: | 44 g |
Fett: | 42 g |

