Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Renskavstoast med grönpeppar
Renskavstoast med grönpeppar
20 min
Förrätt
•
Se kommentarer
Grönpeppar och renskav? Urgott, du måste bara prova!
Andra liknande recept
1 tim
Bookmaker toast
(25)
20 min
Toast skagen
(156)
Löjromstoast
(32)
30 min
Kantarelltoast med picklad rödlök
(38)
15 min
Toast på franskt vis
(72)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Stek fryst renskav i smör i en stekpanna tills det tinat helt.
Skala och finhacka löken. Rör ner lök och grönpeppar i pannan och stek på medelvärme ca 2 min.
Tillsätt grädden och låt den koka in under omrörning. Rör ner persilja och smaka av med salt.
Rosta och kantskär brödskivorna. Lägg dem på 4 tallrikar och fördela salladsblad på. Toppa med renskavsröran.
Klart!
Ingredienser
Fryst renskav
250 g
Formbröd
4 skivor
Arla Köket® Vispgrädde
1 dl
Svenskt Smör från Arla®
15 g
Grönpeppar
2 tsk
Färsk persilja
1 msk
Rödlök
1
Salt
2 krm
Salladsblad
Andra liknande recept
1 tim
Bookmaker toast
(25)
20 min
Toast skagen
(156)
Löjromstoast
(32)
30 min
Kantarelltoast med picklad rödlök
(38)
15 min
Toast på franskt vis
(72)
15 min
Grilled cheese sandwich med cheddar
(39)
20 min
French toast med cottage cheeseröra på äpple och russin
(7)
Toast med pesto och salami
(19)
15 min
Toast på rotfruktsbröd
(5)
Nytt
20 min
Äggsallad på macka
(6)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum