Rödbetssoppa med ädelostcrème
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Den ryska varianten av rödbetssoppa serveras ofta med syrlig grädde. Här serverad med underbart god och krämig ädeloströra.
Ingredienser
Färska rödbetor
|
500 g |
---|---|
Morot
|
1 |
Örtbuljong
|
1 liter |
Potatisar
|
2 |
Gul lök
|
1 |
Pressad citronsaft
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Ädelostcrème:
75 g | |
2 dl | |
Grovmalen svartpeppar
|
½ krm |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
345 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 11 g |
Kolhydrater: | 40 g |
Fett: | 16 g |

