Rödkål i ugn
50 min
•

Rostad rådkål i ugn toppad med krämig ädelost, knapriga nötter, friska granatäppelkärnor och krasse. En smakrik rätt att ställa fram på buffén, servera som förrätt eller som ett underbart tillbehör till lamm, lax eller kyckling.
Nytt
Ingredienser
Rödkål, ca 800 g
|
1 |
---|---|
1 msk | |
Flingsalt
|
1 tsk |
Grovmalen svartpeppar
|
1 krm |
Till servering:
Valnötter
|
1 dl |
---|---|
Granatäppelkärnor
|
1½ dl |
140 g | |
Smörgåskrasse
|
1 ask |
Gör så här
Till servering:
Näringsvärden, per port
Energi:
322 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 9,6 g |
Protein: | 11,1 g |
Kolhydrater: | 12,9 g |
Fett: | 25,4 g |

