Rökt makrill med smörgafflad potatis och picklade senapskorn
35 min
Brunch
Förrätt
Lunch
Varmrätt
•
&format=webp)
Rökt makrill och smörgafflad potatis med en ragu på senapskorn, brynt smör, rädisa och schalottenlök.
Ingredienser
Vatten
|
1 dl |
---|---|
Ättiksprit 12%
|
2 msk |
Strösocker
|
½ dl |
Senapsfrön
|
3 msk |
Färskpotatis
|
200 g |
---|---|
100 g | |
Rökt makrill
|
200 g |
Rädisor
|
4 |
Schalottenlök
|
1 |
Skuren färsk gräslök
|
2 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
430 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 13 g |
Kolhydrater: | 9 g |
Fett: | 38 g |

