Rosmarin- och pinjefyllda fiskfiléer med sherrysås
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Fin rosmarindoftande fiskrätt. Den eleganta, lättlagade såsen är en njutning i sig.
Ingredienser
Rödspättafiléer
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Hackad färsk rosmarin
|
3 msk |
Pinjenötter
|
½ dl |
30 g |
Sherrysås:
Torr sherry
|
½ dl |
---|---|
Fiskbuljong
|
½ tärning |
2 dl | |
Finhackad färsk dill
|
1 dl |
Tomat- och bönsallad:
Vita bönor
|
400 g |
---|---|
Rödlök
|
1 |
Tomater
|
2 |
Avokado
|
1 |
Olivolja
|
½ dl |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här

