Rostade skinkcrisp

Rostade skinkcrisp

15 min Buffé
Krispigt tillbehör på lufttorkad skinka och brödkrutonger med smak av fänkål. Underbart gott till ostbricka, sallader eller som piffig kryddning till andra rätter.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/rostade-skinkcrisp/

Gör så här

  • Skär skinkan i ½ -1 cm breda strimlor. Kantskär och dela brödet i 1 cm stora bitar.
  • Hetta upp oljan i en panna. Lägg i skinkan och rosta den under omrörning tills den blir spröd.
  • Tillsätt bröd och fänkål och rosta tills brödet blivit krispigt.
Klart!
Energi:

205 kcal

Protein: 11 g
Kolhydrater: 20 g
Fett: 9 g

Ingredienser

Lufttorkad skinka
100 g
Surdegsbröd
150 g
Hela fänkålsfrön
½ tsk
Rapsolja
1½ msk