Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rostade skinkcrisp
Rostade skinkcrisp
15 min
Buffé
•
Se kommentarer
Krispigt tillbehör på lufttorkad skinka och brödkrutonger med smak av fänkål. Underbart gott till ostbricka, sallader eller som piffig kryddning till andra rätter.
Andra liknande recept
25 min
Jordgubbsmarmelad
(113)
10 min
Gurksallad med senapsdressing
(5)
15 min
Catarinas ostsnacks
(79)
20 min
Sötsalta karamelliserade nötter
(35)
20 min
Karamelliserad gräddädel på kavring
(3)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skär skinkan i ½ -1 cm breda strimlor. Kantskär och dela brödet i 1 cm stora bitar.
Hetta upp oljan i en panna. Lägg i skinkan och rosta den under omrörning tills den blir spröd.
Tillsätt bröd och fänkål och rosta tills brödet blivit krispigt.
Klart!
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
205 kcal
Protein:
11 g
Kolhydrater:
20 g
Fett:
9 g
Ingredienser
Lufttorkad skinka
100 g
Surdegsbröd
150 g
Hela fänkålsfrön
½ tsk
Rapsolja
1½ msk
Andra liknande recept
25 min
Jordgubbsmarmelad
(113)
10 min
Gurksallad med senapsdressing
(5)
15 min
Catarinas ostsnacks
(79)
20 min
Sötsalta karamelliserade nötter
(35)
20 min
Karamelliserad gräddädel på kavring
(3)
1 tim
Havrekex
(87)
30 min
Lagrad cheddar med grön tomatmarmelad och rökta salta mandlar
(4)
10 min
Butter board
(4)
20 min
Kompott på bär med kanelcrème
(10)
15 min
Mozzarellapaket
(57)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum