Rucolasallad med ost och avocado
20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Middag
•

Pepprig rucola möter mild, len ost och matig avokado. Toppa med en härligt skarp vinägrette.
Ingredienser
Sockerärter
|
150 g |
---|---|
Avokados
|
2 |
Rödlök
|
1 |
Körsbärstomater
|
250 g |
Rucola
|
65 g |
150 g |
Vinägrette:
Rapsolja
|
¾ dl |
---|---|
Äppelcidervinäger
|
2 msk |
Italiensk salladskrydda
|
1 tsk |
Salt
|
2 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
365 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 9 g |
Kolhydrater: | 7 g |
Fett: | 32 g |

