Sallad med rostbiff, krasse och päron

15 min Lunch
Sallad med rostbiff, krasse och päron

Härlig sommarsallad som mättar gott! Perfekt att ta med på picknicken!

Ingredienser

Skivad, stekt rostbiff
300 g
Ljust bröd
2 skivor
1 msk
Päron
1
Olivolja
1 msk
Citronsaft
1 tsk
Blandad grönsallad
2 liter
Krasse
1 ask
Flingsalt
Svartpeppar
2 dl

Gör så här

  • Skär brödet i tärningar ca 1x1 cm och stek dem gyllene i smör.
  • Kärna ur och skär päronet i tunna skivor. Häll över olivolja och citronsaft. Blanda päron och sallad på ett stort fat.
  • Skär köttet i 1 cm breda strimlor och lägg på salladen. Strö över klippt krasse, brödkrutonger, flingsalt och peppar.
  • Servera crème fraiche till salladen.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

310 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 22 g
Kolhydrater: 14 g
Fett: 17 g
https://www.arla.se/recept/sallad-med-rostbiff-krasse-och-paron/