Sallad med sojabönor och fetaost
30 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•

I väntan på primörerna kan man fixa salladen med hjälp av fräscha frysta grönsaker. Perfekt på påskbordet då den är god både till lax och lamm.
Ingredienser
Ljust surdegsbröd
|
2 skivor |
---|---|
2 msk | |
Frysta sojabönor
|
3 dl |
Frysta frysta gröna ärter
|
3 dl |
Ärtskott
|
50 g |
Färsk mynta
|
1 kruka |
Rödlök
|
½ |
150 g |
Dressing:
Lime
|
skal och saft av 1 |
---|---|
Olivolja
|
2½ msk |
Honung
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
375 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 18 g |
Fett: | 24 g |

