Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Salviafisk i vinsås
Salviafisk i vinsås
35 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Satsa gärna på färska fiskfiléer och ge dem smak av salvia och vin.
Andra liknande recept
45 min
Torskrygg i ugn
(113)
5 min
Remouladsås
(115)
30 min
Lax i ugn med spenat och citronsås
(242)
Budget
Sandefjordsås på tre olika sätt
(22)
Budget
15 min
Laxpasta med lime
(1471)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225°.
Salta och peppra fisken. Vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en ugnssäker form.
Skala och skiva vitlöken. Lägg den i formen och strö över salvia. Häll på grädde och vin.
Tillaga i mitten av ugnen ca 20 min.
Klart!
Ingredienser
Gösfilé
600 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
Vitlöksklyftor
4
Hackad färsk salvia
2 msk
Arla Köket® Vispgrädde
2 dl
Torrt vitt vin
½ dl
Andra liknande recept
45 min
Torskrygg i ugn
(113)
5 min
Remouladsås
(115)
30 min
Lax i ugn med spenat och citronsås
(242)
Budget
Sandefjordsås på tre olika sätt
(22)
Budget
15 min
Laxpasta med lime
(1471)
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(540)
20 min
Tonfisksallad
(64)
Budget
10 min
Senapssås
(15)
40 min
Lax i folie
(183)
60+ min
Langos
(53)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum